صفحه اصلی > مقایسه هندزفری ها : مقایسه کامل ایرپاد ۳ با ایرپاد پرو

مقایسه کامل ایرپاد ۳ با ایرپاد پرو

مقایسه کامل ایرپاد 3 با ایرپاد پرو

بعد از رونمایی از هندزفری جدید اپل Airpods 3، کنجکاوی بسیاری از کاربران به دنبال تفاوت‌های نسل جدید و نسل‌های پیشین هندزفری‌ این کمپانی هر روز بیشتر و بیشتر شد، در این مقاله همراه با کالا و مگ باشید، تا با هم به مقایسه ایرپاد ۳ با ایرپاد پرو بپردازیم.

مقایسه ایرپاد ۳ با ایرپاد پرو

ایرپاد ۳ طراحی ظریف‌تری برخوردار هست و مانند ایرپاد پرو دارای قابلیت Spatial audio است. همچنین ایرپاد ۳ در مقابل نفوذ آب نیز مقاوم است. کمپانی اپل در روز ۱۸ اکتبر، از سومین نسل ایرپاد را رونمایی کرد.

👈بیشتر بدانید: معرفی انواع هندزفری های بی سیم اپل 🎵

سومین نسل از ایرپاد تفاوت زیادی با ایرپاد پرو ندارد

ایرپاد نسل ۳ قابلیت‌های بسیار مشابهی با ایرپاد پرو دارد. ایرپادر جدید بدنه کوتا‌ه‌تری نسبت به ایرپاد پرو دارد و آقسمتی از آن که در گوش قرار می‌گیرد نیز بسیار شبیه به ایرپاد پرو است؛ با این تفاوت که قسمت سیلیکونی در ایرپاد ۳ وجود ندارد. همچنین AirPods 3 همانند Airpod pro از پخش صدای Spatial audio پشتیبانی می‌کند و در مقابل نفوذ آب نیز مقاوم است که مزیت ایرپاد ۳ نسبت به ایرپاد پرو به حساب می‌آید. اگر به دنبال خرید هندزفری هستید، این مدل گزینه‌ای بسیار مناسب است.

👈برای مشاهده راهنمای خرید قسطی اینجا کلیک کنید.👉

هندزفری بی سیم اپل مدل Apple AirPods (3rd Generation)

تفاوت اصلی ایرپاد نسل ۳ و ایرپاد پرو

تنها نقطه ضعف ایرپاد ۳ نسبت به ایرپاد پرو، عدم وجود قابلیت نویز کنسلینگ در ایرپاد ۳ است. با در نظر گرفتن موارد یاد شده، ایرپاد ۳ را می‌توان در جایگاهی بین ایرپاد پرو و ایرپاد ۲ قرار داد. همچنین کیس شارژ ایرپاد ۳ را نیز از نظر شکل ظاهری می‌توان در جایگاهی بین ایرپاد ۲ و ایرپاد پرو قرار داد. کیس ایرپاد جدید اندازه‌ای کوتا‌ه‌تر و عریض‌تر از ایرپاد‌های نسل‌ پیشین دارد، البته عرض آن به اندازه ایرپاد پرو نیست. همچنین کیس ایرپاد ۳ از طریق شارژر بی‌سیم (MagSafe) اپل قابلیت شارژ را داراست. البته این نکته را در نظر داشته باشید که امکان شارژ از طریق پورت لایتنینگ همچنان میسر است.

👈برای مشاهده انواع مدل‌های ایرپاد اینجا کلیک کنید.👉

هندزفری بی‌ سیم اپل مدل Apple AirPods Pro همراه با محفظه شارژ

از نظر تفاوت‌های ظاهری ایرپادهای نسل سوم بدنه کوتا‌هتری نسبت به ایرپادهای نسل قبلی دارند، که این موضوع نیز یکی از وجه‌ اشتراک‌های ایرپاد ۳ با ایرپاد پرو به حساب می‌آید. همچنین بدنه کوتاهتر آنها مجهز به سنسور فشار، مشابه (AirPods Pro) است و می‌توانید توسط آن پخش موزیک را کنترل کنید و یا Siri را فعال کنید.

همچنین بخوانید: چگونه ایرپاد را به گوشی وصل کنیم؟ 🎧

بزرگترین تفاوت ایرپاد جدید با ایرپادز پرو، نداشتن سری‌های قابل تعویض سیلیکونی است. همچنین وزن ایرپادز۳ نیز سبک‌تر از ایرپادز پرو است.با وجود موارد ذکر شده، برای استفاده از قابلیت‌هایی مانند نویز کنسلینگ و Transparency mode هنوز ایرپاد پرو برتری دارد. اما این نکته را هم در نظر داشته باشید که ایرپادز جدید قابلیت‌هایی نظیر Adaptive EQ و Spatial audio  را به همراه دارد.

ایرپاد پرو

 

Spatial audio چیست؟

تکنولوژی Spatial audio همانند یک سیستم دالبی فراگیر عمل می‌کند و با وجود احساس احاطه شدن توسط صدا را به شنونده القا می‌کند. با در اختیار داشتن این تکنولوژی تماشای آنلاین فیلم و تئاتر، احساس حضور در سینما و سالن تئاتر را برای شنونده تداعی خواهد کرد. ایرپادهای نسل جدید و همچنین ایرپاد مکس هر دو دارای این قابلیت هستند. قابلیت ادپتیو  EQ (اکولایزر)  با توجه به سر و صدای محیطی و شکل گوش شما، مناسب‌ترین اکولایزر ممکن را برای شما تنظیم می کند.

قیمت ایرپاد

عمر باتری ایرپاد

ایرپاد پرو می‌تواند با هربار شارژ کامل تنها ۴.۵ ساعت پخش موزیک را پشتیبانی کند که این زمان با غیرفعال کردن قابلیت نویز کنسلینگ به ۵ ساعت افزایش می‌یابد. ایرپادز پرو با هر بار شارژ کامل انرژی لازم برای ۳.۵ ساعت مکالمه را فراهم می‌کند که به همراه کیس شارژ می‌‎توان تا ۲۴ ساعت به پخش موسیقی پرداخت.هردوی این ایرپادزها دارای تراشه H1 اپل هستند، پس با این وجود در هنگام کار کردن با Siri و وصل شدن سریع ایرپاد به دستگاه‌های اپل، هر دو عملکردی یکسان خواهند داشت.

عنوان ایرپاد نسل ۳ ایرپاد پرو
وزن ۴.۲۵ گرم ۵.۳۹ گرم
قابلیت های صوتی صدای فضایی، EQ قابل تنظیم صدای فضایی، EQ قابل تنظیم، نویزگیر فعال و حالت شفاف
شارژ بی‌سیم/مگ سیف دارد دارد
مقاومت مقاوم دربرابر عرق و آب مقاوم دربرابر عرق و آب
سری قابل تعویض ندارد دارد
تراشه Apple H1 Apple H1
عمر باتری (ایرپاد) ۶ ساعت ۴.۵ ساعت با نویزگیر روشن
عمر باتری (کیس شارژر) تا ۳۰ ساعت بیش از ۲۴ ساعت
میکروفون ۲ میکروفون + ۱ میکروفون داخلی ۲ میکروفون + ۱ میکروفون داخلی
سنسور تشخیص پوست، تشخیص حرکت و سرعت‌سنج، تشخیص صدا و سنسور Force تشخیص پوست، تشخیص حرکت و سرعت‌سنج، تشخیص صدا و سنسور Force

peyman aminzadeh

مهندس کامپیوتری که در حال حاضر دی جی هست و عاشق سئو...
پست های مرتبط

تفاوت هدست، هدفون و هندزفری در چیست؟ (تعاریف، تفاوت‌ها و کاربردها)

در این مقاله قصد داریم به تفاوت هدست، هدفون و هندزفری بپردازیم.…

دیدگاهتان را بنویسید