نقد و بررسی لپ تاپ لنوو مدل Lenovo IdeaPad L3
بی شک برند لنوو (Lenovo)، یکی از برترین برندهای لپ تاپ است که در حوزه تکنولوژی فعالیت دارد. برندی که در سال 1984 تاسیس شد و با گذشت 35 سال توانست به یکی از بزرگترین شرکتهای تولید کننده لپ تاپ تبدیل شود. نقد و بررسی لپ تاپ لنوو مدل Lenovo IdeaPad L3 موضوع مورد بحث این مقاله است. در ادامه میخوانیم که این مدل چه مزایا و معایبی دارد. با کالاومگ همراه بمانید تا اطلاعات این مدل را با هم بررسی کنیم.
برند لنوو و قدمتی 40 ساله
برند لنوو به حدی در جهان مطرح و پیشرفته شده که کمتر کسی باور میکند این برند قدمتی کمتر از 50 سال داشته باشد. فردی چینی تبار به نام Liu Chuanzhi در سال 1984 تصمیم به تاسیس این برند گرفت که مدیر عامل و رئیس هیئت مدیره این برند شناخته میشود. لیو شانژی در ابتدا نام Legend را برای کمپانی خود در نظر گرفت. بعد از 15 سال یعنی در سال 2003 میلادی، این نام به Lenovo تغییر داده شد.
سعی و تلاشی که لیو شانژی در ابتدا برای پیشرفت و توسعه شرکت گذاشت در 1991 به ثمر نشست. در این سال اولین رایانه برند لنوو تولید و روانه بازار شد. این محصول با بالاترین کیفیت به تولید انبوه رسید و با اقبال خوب توانست جایگاه قابل توجهی بین مردم پیدا کند. شهرت و محبوبیت لنوو به جایی رسید که سالانه 50 تا 100 نفر به کارمندان این شرکت اضافه شد.
پیشرفت برند لنوو
حدودا پس از سال 2003 پیشرفت این کمپانی با تبلیغهای بیش از حد به اوج خود رسید. بودجهای 30 میلیون دلاری که برای تبلیغات این شرکت صرف شد، سبب شد تا مصرفکنندگان لپ تاپ از سراسر جهان بیشتر با این برند آشنا شوند.
قدم بعدی خرید شرکت IBM بود. لنوو که به غول دنیای فناوری تبدیل شده بود شرکت IBM که به عنوان تولید کننده قطعات نرمافزاری و سختافزاری شناخته میشد را خریداری کرد و شهرت خود را دو برابر کرد. اما این شهرت و محبوبیت برای لنوو کافی نبود. لنوو در صدد بود تا به بازار موبایلهای هوشمند هم وارد شود و شانس خود را در آنجا نیز امتحان کند. بنابر این در سال 2012 میلادی گوشی هوشمند خود را با کمک شرکت موتورولا به بازار عرضه کرد. این برند با خرید شرکت موتورولا در سال 2014 از گوگل، بار دیگر قدرت خود را در زمینه تکنولوژی و فناوری به جهانیان نشان داد.
پیشرفت لنوو در این سالها باعث شد تا این شرکت بتواند سهم 20 درصدی از فروش تمام رایانههای شخصی جهان را به خود اختصاص دهد. این آمار و ارقام برای برندی مثل لنوو بسیار فوقالعاده است. در ادامه این مقاله قصد داریم با یکی از پرفروشترین مدلهای این برند بیشتر آشنا شویم.
نقد و بررسی لپ تاپ لنوو مدل Lenovo IdeaPad L3
طبق آمار پرفروشترین برندهای لپ تاپ، در سال 2019 کمپانی لنوو با 22.5 درصد سهم فروش لپ تاپ در بازار، یکی از پیشروها در این حوزه محسوب میشود. یکی از لپ تاپهای جدید و پرطرفدار این کمپانی لنوو مدل Lenovo IdeaPad L3 است. در سال 2020 میلادی Lenovo IdeaPad L3 به بازار عرضه شد و نظر کاربران را به خود جلب کرد. کانفیگهای مختلف این دستگاه در فروشگاه اینترنتی کالاوما موجود است، که میتوانید برای خرید لپ تاپ لنوو آن اقدام کنید.
لپ تاپ لنوو مدل Lenovo IdeaPad L3 با قیمتی که دارد و سخت افزارهای به کار رفته در آن، یکی از مدلهای میان رده محسوب میشود. گفته شده که این مدل ترکیبی از دو نمونه L340 و S540 است که توانایی پردازش کارهای معمولی تا نیمه سنگین را به کاربر میدهد.
این لپ تاپ برای افرادی که میخواهند کارهای سبک: مثل تماشا کردن فیلم و وبگردی انجام دهند کاربردی است. همچنین افرادی که به دنبال سیستمی نیمه حرفهای هستند تا کارهای طراحی خود را با برنامههای نیمه سنگین گرافیکی انجام دهند، کارآمد خواهد بود. سخت افزار مناسبی که برای این سیستم در نظر گرفته شده، کاربری را بسیار آسان میکند.
نقد و بررسی لپ تاپ لنوو مدل Lenovo IdeaPad L3: طراحی و پردازنده
در ابتدای نقد و بررسی لپ تاپ لنوو مدل Lenovo IdeaPad L3 از وزن و ظاهر آن شروع میکنیم. وزن لپ تاپ در حدود 2.2 کیلوگرم و ضخامت بدنه در حدود 23 میلیمتر است. این مشخصات ابعاد و وزن دستگاه را در دسته متوسط قرار میدهد. دانشجویان و افرادی که لپ تاپ خود را بیش از حد جابهجا میکنند، باید به وزن دستگاه توجه ویژهای داشته باشند. این مدل یکی از طراحیهای ظریف و زیبا را دارا است که بسیار چشم نواز است. خوش دست بودن و زیبای ظاهری دو مشخصهای است که باعث میشود هر کسی به خرید این محصول فکر کند. شاید به جا ماندن اثر انگشت و لک روی بدنه و پلاستیک بودن جنس قسمت بیرونی تنها ایرادی باشد که به چشم میآید.
سخت افزار پرقدرتی که برای این سیستم در نظر گرفته شده شامل: پردازنده ۶۴ بیتی Core i3 از برند اینتل است. این پردازنده کار شما را برای پردازشهای نیمه سنگین راحت میکند. مدل پردازنده 10110U و فرکانس آن 2.1 گیگاهرتز و قابل ارتقا تا 4.1 گیگا هرتز است. مقدار حافظه کش دستگاه نیز برابر با 4 مگابایت است. به طور کلی این سیستم با کیفیت ساخت بالا و سخت افزار پیشرفتهای که دارد برای خرید لپ تاپ گزینه مناسبی محسوب میشود.
نقد و بررسی لپ تاپ لنوو مدل Lenovo IdeaPad L3: مشخصات رم، هارد و گرافیک
همانطور که میدانید تفاوت کانفیگهای این دستگاه در میزان رم (RAM)، هارد (HARD) و کارت گرافیک است. هارد و رم دستگاه قابلیت تقویت دارند و پشتیبانی خوبی از برنامههای گرافیکی ارائه میدهند. حافظه اختصاصی پردازنده گرافیکی از دیگر مشخصههای مثبت این دستگاه است. این موضوع که بتوانید با لپ تاپی با این مشخصات نیازهای خود را برطرف کنید؛ فرصتی است که لنوو با مدل Lenovo IdeaPad L3 و در اختیار شما قرار داده است.
جدیدترین لپ تاپ ساخت شرکت لنوو مدل Lenovo IdeaPad L3 دارای کارت گرافیک NVIDIA است و مدل گرافیک NVIDIA Geforce MX130 دارد. همچنین مقدار رم این دستگاه با توجه به کانفیگهای مختلف بین 4 تا 12 گیگابایت متغیر است. مشخصات در نظر گرفته شده هارد برای مدل Lenovo IdeaPad L3 دارای ظرفیت 1 ترابایت است که میزان خوبی به نظر میرسد.
هرچه هارد دستگاه ظرفیت یا مقدار بیشتری داشته باشد، اجرای بازیها سریعتر انجام میشوند. تمامی این مشخصات باعث شده تا درباره نقد و بررسی لپ تاپ لنوو مدل Lenovo IdeaPad L3 بگوییم این مدل کاربری عمومی تا نیمه حرفهای دارد. اگرچه خرید این دستگاه با این رنج قیمت فرصتی است که نمیتوان از دست داد!
نقد و بررسی لپ تاپ لنوو مدل Lenovo IdeaPad L3: نمایشگر و دیگر مشخصات
لپ تاپ لنوو مدل Lenovo IdeaPad L3 یکی از پیشرفتهترین مدلهایی است که در سال جاری روانه بازار شد. این لپ تاپ 15.6 اینچی است و کیفیت HD دارد. رزولوشنی که این لپ تاپ دارد 1366×768 است و از صفحه نمایش مات برخوردار است. در صورتی که نمایشگر در مقابل نور مستقیم قرار بگیرد، صفحه نمایش دیده نمیشود. این یکی از معایب صفحه نمایش لپ تاپ لنوو است.
اگر بخواهیم از میزان شارژدهی این سیستم صحبت کنیم باید بگوییم که باتری دستگاه بین 2 تا 4 ساعت بازدهی خواهد داشت. این باتری از نوع لیتیوم یون 3 سلولی است که ظرفیتی برابر با 36 واتساعت دارد. با توجه به این مشخصهها نمیتوان به قدرت باتری تکیه کرد. این مسئله موجب میشود تا هرجا که میروید شارژر خود را همراه ببرید!
در انتهای مقاله نقد و بررسی لپ تاپ لنوو مدل Lenovo IdeaPad L3 باید اشاره کنیم که این دستگاه دارای ویژگیهای مفید و کاربردی دیگری است که در ادامه به آن اشاره میکنیم. وبکم با کیفیت 1 مگاپیکسل، بلندگوهای استریو و با کیفیت، شبکه Ethernet و پورت USB Type-C مشخصههایی است که شما را برای خرید این لپ تاپ قانع میکند.
نقطه قوت | نقطه ضعف |
قابلیت ارتقا | جا ماندن اثر انگشت و لک روی برنه |
ظاهر زیبا | نداشتن حافظه SSD |
قیمت مناسب | صدای هارد در پردازشهای سنگین |
قدرت پردازش خوب | صفحه نمایش باکیفیت معمولی |