🔸راهنمای خرید لپ‌تاپ خوب برای برنامه‌نویسی✅

برنامه‌نویسی، یکی از مشاغلی است که از سال 2010 تا به حال بسیار طرفداران زیادی پیدا کرده و علاقه مندان به رشته مهندسی کامپیوتر اکثرا به سراغ برنامه نویسی کامپیوتر می‌روند. این رشته برای تمامی افرادی که شور و شوق علاقه شروع کردن و ادامه دادن آن را داشته باشند بسیار جذاب و در عین حال کم هزینه است. به همین منظور قصد داریم تا در این مقاله بررسی لپ تاپ خوب برای برنامه نویسی و خرید بهترین لپ تاپ برنامه نویسی، بپردازیم.

ویژگی لپ‌تاپ‌ مناسب برنامه‌نویسی

لپ‌تاپ برنامه نویسی که ابزار اصلی کار هر برنامه نویس محسوب می‌شود، یک لپ تاپ ساده با امکانات نه چندان قدرتمند است و نیازی نیست که فرد برای خرید لپ تاپ هزینه کلانی انجام دهد. ما در این مطلب می‌خواهیم چند مدل لپ تاپ برنامه نویسی مناسب را به شما معرفی کنیم. اما بهترین گزینه ها برای خرید لپ تاپ برنامه نویسی چیست؟ در ادامه این مقاله ما به شما چند مدل لپ تاپ لنوو، لپ تاپ ایسوس و لپ تاپ ایسر معرفی می‌کنیم، که با وجود ارزان قیمت بودن آن‌ها، بسیار هم کارآمد و خوش ساخت هستند.

لپ‌‌تاپ لنوو

لپ‌تاپ‌های برند لنوو، به دلیل کاربرد، طراحی و کیفیت بالایی که دارند، طرفداران زیادی بین دانشجویان، دانش‌آموزان، طراحان و برنامه نویسان حرفه‌ای دارد. در ادامه قصد داریم تا بهترین لپ تاپ برنامه نویسی مناسب را جهت راحتی شما در خرید، معرفی کنیم.


بیشتر بدانید: راهنمای خرید و انتخاب لپ تاپ گیمینگ


لپ تاپ 15 اینچی لنوو مدل Lenovo IdeaPad 3 – JJ

این لپ تاپ 15 اینچی یکی از انتخاب های اصلی برنامه نویسان علی الخصوص تو کشور خود ما هست. پردازنده اینتل سری core i5 نسل 11  که از هفت هسته مجازی پشتیبانی می‌کنه و این امر باعث می‌شه که کار کردن با نرم افزار هایی مثل visual studio برای کاربر راحت تر بشود. پشتیبانی این لپ تاپ از رم 8 گیگابایتی که قابل ارتقا تا 16 گیگابایت هست، یک از نکات جذاب دیگه ای هستش که لنوو برای این محصول، به عنوان یکی از بهترین لپ تاپ های لنوو طراحی کرده است.

هارد 1 ترابایتی HDD یکی از نقاط ضعف این محصول است که البته شما می‌توانی با جا به جا کردن این کارت حافظه با یک کارت حافظه SSD 256 این مشکل را برطرف کنید. وزن این لپ تاپ چیزی حدود یک کیلو و ششصد گرم است و باتری 2 سلولی ان می‌تواند برای نزدیک به 5 ساعت کار برنامه نویسی را پشتیبانی کند. این مدل دستگاه لنوو با قیمت حدودی 20 میلیون تومان به عنوان لپ تاپ برنامه نویسی ارزان و مناسب برنامه نویسی به شمار می‌رود.

لپ تاپ های ایسوس

یکی دیگر از برندهایی که در این مقاله قصد داریم به شما معرفی کنیم، برند محبوب و پر طرفدار ایسوس است. در ادامه به بررسی 3 مدل از بهترین لپ‌تاپ‌های برنامه نویسی ایسوس می‌پردازیم:

لپ تاپ 14 اینچی ایسوس مدل Asus ZenBook 14 Q408UG – B

این لپ تاپ مناسب برای برنامه نویسی، و تحت استانداردهای شرکت ایسوس است. کمپانی ایسوس برای این محصول از پردازنده AMD Ryzen 5 استفاده کرده است که این سری پردازنده این لپ تاپ را برای تدوینگرها نیز جذاب کرده است .رم هشت گیگابایتی قابل ارتقا به شانزده گیگابایت از دیگر نقاط قوت این محصول ایسوس است. ایسوس برای این لپ تاپ برنامه نویسی یک کارت حافظه 512 گیگابایتی SSD قرار داده که سرعت کارکرد این محصول را بسیار بالاتر می‌برد. مانیتور 14 اینچی با فرکانس شصت هرتز به اضافه وزن یک کیلو و سیصد گرمی دستگاه و باتری با کارایی 7 ساعت از نکات جذاب دیگری هستند که میتوانند این مدل را تبدیل به یک لپ تاپ خوب برای برنامه نویسی کنند.


همچنین بخوانید: راهنمای خرید بهترین لپ تاپ دانشجویی


لپ تاپ 14 اینچی ایسوس مدل Asus ROG Zephyrus GA401IH – BR7N2BL

یکی از مدل های لپ تاپ برای برنامه نویسی! پردازنده بسیار قوی سری AMD Ryzen 7 که کاملا مناسب حتی برای کارهای تدوین و گرافیکی است. رم 8 گیگابایتی قابل ارتقا تا سی و دو گیگابایت که می‌تونه سرعت دستگاه شما را به شدت بالا ببرد  و در نهایت حافظه پر سرعت SSD  512 گیگابایتی که سرعت دستگاه شما را بسیار بالاتر می‌برد.

این مدل به نسب سری های قبلی مزیت دیگری هم دارد و آن کارت گرافیک 4 گیگابایتی این دستگاه است که  اجازه انجام بازی های سنگین را حتی به گیمر ها نیز می‌دهد و می‌توان این دستگاه را یک محصول مناسب برای برنامه نویسی و همچنین یک دستگاه گیمینگ دانست. صفحه نمایشگر 14 اینچی به اضافه باتری با ظرفیت 9 ساعت و در نهایت وزن پایین یک و نیم کیلوگرمی این سیستم به شما اجازه حمل آسانتر را می‌دهد و مشکلی برای برنامه نویسی فریلنسر نخواهید داشت.

لپ تاپ 15 اینچی ایسوس مدل Asus TUF Gaming F15 FX506HM – AA

شاید اگر بخواهید به سراغ خرید بهترین لپ تاپ برای برنامه نویسی بروید این سری ایسوس برای شما جذاب باشد. پردازنده اینتل  core i5 نسل 11 که کاملا کارایی گیمینگ و گرافیکی دارد و بسیار مناسب برای تدوینگران است. از طرفی دیگر رم شانزده گیگابایتی و حافظه 1 ترابایتی، سرعت این دستگاه را به شدت بالا برده است که این امر یک دلیل برای خرید یک لپ تاپ برنامه نویسی است.

صفحه نمایش پانزده و شش دهم اینچی این دستگاه و وزن بالای 2 کیلوگرمی و باتری ضعیف که تا 5 ساعت استفاده را به کاربر ارائه می‌دهد از نقاط ضعف این دستگاه برای برنامه نویسان است.

لپ‌تاپ ایسر

لپ‌تاپ های ایسر نیز مانند دو برند قبلی که برای شما به صورت تخصصی توضیح دادیم، در بین برنامه نویسان طرفداران زیادی داشته و بسیار مناسب و مقرون به صرفه است و جزو لپ تاپ برنامه نویسی ارزان به حساب می‌آید.

لپ تاپ 15 اینچی ایسر مدل Acer Nitro 5 AN515 – 55 – 719K

لپ تاپ های برنامه نویسی ایسر هم در این مدت فروش خوبی در بازار داشته اند. این سری لپ تاپ چیزی شبیه به مدل قبلی ایسوس که معرفی کردیم را به شما ارائه می‌دهد. پردازنده اینتل  core i7 نسل 11 که کاملا کارایی گیمینگ و گرافیکی دارد و بسیار مناسب برای تدوینگران است. از طرفی دیگر رم شانزده گیگابایتی و حافظه SSD 1 ترابایت سرعت این دستگاه را به شدت بالا برده است که این امر یک دلیل برای خرید یک لپ تاپ برنامه نویسی است.

صفحه نمایش بسیار خوب و قدرت باتری این لپ تاپ دلایل مناسبی هستند، که از وزن بالای دو و سه دهم کیلوگرمی آن چشم پوشی کرد. این سری لپ تاپ ایسر را می‌توان به عنوان لپ تاپ برنامه نویسی ارزان با توجه به کیفیت بالا در نظر گرفت.

لپ‌تاپ اچ‌پی

برند اچ پی نیز یکی دیگر از برندهای تولید کننده لپ تاپ های حرفه‌ای و مخصوص برنامه نویس هاست، این سری از لپ تاپ که در ادامه به شما توضیح خواهیم داد، مانند برند ایسر جزو لپ تاپ برنامه نویسی ارزان و مقرن به صرفه بوده و انتخاب و گزینه‌ای بسیار مناسب و هوشمندانه است.


بیشتر بخوانید: راهنمای خرید لپ تاپ مهندسی با هر بودجه ای


لپ تاپ 15 اینچی اچ پی مدل HP Omen 15-dh1000ne

در سال های اخیر کمپانی اچ پی نیز رقابت جذاب بین برند های ساختن لپ تاپ برای ساخت یک دستگاه مناسب برای برنامه نویسی را نباخته است و به خوبی توانسته از این چالش سربلند بیرون بیاید . سری OMEN لپ تاپ های اچ پی که بیشتر به عنوان یک سیستم گیمینگ شناخته می‌شود و با حافظه SSD   1 ترابایتی و پردازنده اینتل core i7  نسل 11 و رم 16 گیگابایتی و کلی آیتم هیجان انگیز دیگر به اضافه قیمت به نسبت پایین 40 میلیونی یک آیتم جذاب برای خریداران لپ تاپ برنامه نویسی است. چه بارزه هایی مناسب یک لپ تاپ خوب برای برنامه نویسی هستند؟

جابجایی

خیلی مهم است که از قبل بدانید آیا قرار است لپ تاپ را با خودتون حمل کنید. اگر هر روز باید لپ تاپ را با خود حمل کنید، لپ ‌تاپ‌های بزرگ و سنگین را فراموش کنید. بهتره که یه لپ تاپ ۱۳ یا نهایتا ۱۴ اینچی بخرید. چون این لپ تاپ ها به خاطر صفحه نمایش کوچکتر و همچنین سخت افزار (بخصوص CPU پایین تر) جوابگویی باتری بهتری دارند.

کیفیت صفحه نمایش

مانیتور لپ‌ تاپ حتما باید رزولیشن بالایی داشته باشد، زیرا در رزولیشن‌های پایین فضای کافی برای وجود ۲ یا چند پنجره وجود نداره و همچنین تکست‌ها شارپ نیستند و شما بعد از مدتی کار کردن خسته می‌شوید.

RAM

درست است که نیاز به توضیح نیست ولی خالی از لطف نیست ذکر شود که نباید اصلا سراغ لپ تاپ با Ram کمتر از ۸ گیگ رفت چون سرعت مناسبی را اختیار شما قرار نمی‌دهد. اگر از لاظ مالی به مشکلی برنمی‌خورید، رم ۱۶ گیگ را در نظر بگیرید و مطمئن باشید هرگز از خرید آن پشیمان نخواهید شد.

پردازشگر یا CPU

تک تک خصوصیات CPU توی لپ تاپی که می‌خواهید بخرید مهمه و اصلا ازش ساده رد نشید. CPUها انواع مختلفی دارند و شاید کمی گیج کننده باشن مثلا CPU فركانسش بالاست ولی مقدار کش پایینی داره و بعد اذیتتون می‌کند. در خرید لپ تاپ حتما به این توجه کنید که فرکانس بیشتر از ۲.۵ گیگاهرتز باشد (GHz)، مقدار کش بالایی داشته باشد و تعداد هسته‌های پردازنده هم بالا باشد

حافظه

در گزینه‌های خود فقط و فقط به هارد SSD فکر کنید و به حافظه دیگری فکر نکنید. در حافظه‌های SSD اجرایی بهتری برای تمام برنامه‌ها وجود دارد. این برنامه‌ها شامل بوت سیستم عامل و باز شدن برنامه‌ها، کامپایل و غیره می‌شود.

کیبورد

یه برنامه نویس بیشترین استفاده را از کیبورد داره واسه همین حتما قبل از خرید لپ تاپ دکمه‌هاش رو تست کنید. کیبوردها با دکمه‌های کامپکت بهترین گزینه هستند.

باتری

باتری نیز به شرایط کاری شما بستگی دارد. اگر زیاد قصد جا به جایی ندارید عمر باتری زیاد گزینه حائز اهمیتی نیست، ولی اگر مکان ثابتی ندارید؛ این هم گزینه خیلی مهمی است.