
اولین نسل گوشیهای گیمیینگ شیائومی یعنی Black Shark، شش ماه پیش وارد بازار شد و پس از 6 ماه، نسل دوم این گوشیها وارد بازار شد. نام این گوشی جدید Black Shark Helo است و نسبت به نسل قبلی، بهبود قابل توجهی نسبت به نسل پیشین خود پیدا کرده است. این نسل تمرکز بیشتری بر روی صوت و تصویر متمرکز شده است. جدا از اینکه این نسل از لحاظ طراحی شکل پیشین خود را حفظ کرده است، اما از بلک شارک Helo به برخی تغییرات مثبت مزین شده است. اولین چیزی در قسمت جلوی گوشی توجه شما را به خود جلب می کند، نمایشگر 6 اینچی EMOLED با وضوح تصویر +FHD است. در دو سمت صفحه نمایش، دو بلندگوی استریو قرار دارد که در گوشههای پنلِ جلویی به پخش صوت میپردازند. نکتهی حائز اهمیت، کاهش حاشیههای بالایی و پایینی بلک شارک هِلو است که منجر به حذف دکمهی فیزیکی از آن شده است.
در نسل پیشین این گوشی، در قسمت پشت آن از طراحیهای ناموزون و برجسته استفاده شده بود که استفاده از آن را مشکل میکرد. در نسل جدید این طراحیها حذف شدهاند. بخش اعظم پشت گوشی بلک هالو با شیشه پوشیده شده است. با این حال، قسمتهای کناری دستگاه از آلومینیومِ خمیده بهره میبرد تا در دستگیری این محصول برای کاربران راحتتر شود.
جدا از طراحی، در بخش دوربین نیز تغییراتی ایجاد شده است. در بالای دو لنز دوربین، یک فلاش LED قرار گرفته است. هر کدام از این دوربینها، به ترتیب وضوح ۲۰ و ۱۲ مگاپیکسلی را ارائه میکنند. علاوه بر آن در پشت این دستگاه یک حسگر اثر انگشت دارد که احراز هویت کاربران از طریق آن صورت میپذیرد. تغییر دیگری که در پنل پشتی قرار دارد اضافه شدن نور LED به لوگوی بلک شارک است تا مانند محصولات گیمینگ نزد بازیکنان محبوبیت پیدا کند. همچنین بلکه شیائومی در گوشههای دستگاهِ جدید خود نوارهای LED قرار داده که زیبایی خاصی را به دستگاه میدهند.
در بررسیها سختافزاری انجام شده، بلک شارک هالو نیز مانند دیگر پرچمدارانِ سال ۲۰۱۸، پردازندهی اسنپدراگون ۸۴۵ کوالکام خواهد داشت. همچنین از لحاظ حافظه، دارای سه نسخهی مختلف با حافظههای 6 و 8 گیگابایت میباشد. افزون بر این مدلها، اهالی شیائومی نسخهای موسوم به اسپرت ادیشن را نیز برای علاقهمندان در نظر گرفتهاند که در کنار حافظهی ذخیرهسازی ۲۵۶ گیگابایتی، برای نخستینبار از ۱۰ گیگابایت حافظهی رم بهره میبرد. استفاده از رم ۱۰ گیگابایتی در بلک شارک هلو، این گوشی را در جایگاه نخستِ بازار از حیث میزانِ رم قرار میدهد.
با توجه به سیستم سختافزاری قوی، نیاز به یک خنک کنندهی قوی نیز احساس میشود. شیائومی نیز با شناختِ کاملِ این امر، به سیستمِ دوکاناله خنککننده مایع روی آورده که ثباتِ عملکرد دستگاه را در هنگام پردازشهای سنگین در دستور کار دارد. با این وجود، چینیها پا را فراتر گذاشتهاند و دکمهای موسوم به Shark Space را در قسمت کناری بلک شارک هلو تعبیه کردهاند که با فعالسازی آن، پردازشهای پسزمینه در راستای افزایش کارایی دستگاه متوقف میشوند.
در نهایت به باتری این دستگاه میرسیم که وظیفهی تأمین توان سختافزار فوق را برعهده دارد. شیائومی برای این گوشی باتری ۴۰۰۰ میلیآمپر ساعتی را در نظر گرفته که از فناوری شارژ سریع نیز پشتیبانی میکند. پشتیبانی از 4G LTE، بلوتوث ۵.۰ و رابط کاربری MIUI 10 از دیگر مواردِ مربوط به نسلِ جدید بلک شارک هستند.
شیائومی هنوز برای عرضهی جهانی این دستگاه تازیه دقیقی اعلام نکرده است؛ اما طبق گفتهی مدیران این شرکت، ورودِ این دستگاه به بازارهای جهانی در آیندهی نزدیک اتفاق خواهد افتاد. چینیها برای نسخهی ۶ گیگابایتی، ۸ گیگابایتی و ۱۰ گیگابایتی که استثنائاً با حافظهی ذخیرهسازی ۲۵۶ گیگابایتی عرضه میشود، بهترتیب قیمتهای ۴۶۱، ۵۰۴ و ۶۰۵ دلاری را در نظر گرفتهاند. باتوجه به تقاضای بالای بازار، کاربران میتوانند برای خرید نسخههای ۶ و ۸ گیگابایتی از همین حالا پیش ثبتنام کنند؛ اما اگر نسخهی بالارده را برای خرید در نظر دارید، باید بدانید که این مدل در تاریخ ۲۱ آذر به بازار روانه خواهد شد.
نسخههای ۶ و ۸ گیگابایتی با یک کنترلر عرضه خواهند شد که تنها به یک طرف گوشی متصل می شود؛ با این حال، خریداران نسخهی ۱۰ گیگابایتی به هر دو کنترلر موجود برای دو طرف دستگاه دسترسی خواهند داشت.